Treceți la conținutul principal

Gerovital Stop Acnee | Review |


Fiind selectata in campania de testare Gerovital & Buzzstore ridicarea coletului am facut-o din magazinul Gerovital din Afi Palace Cotroceni. A fost o experienta frumoasa deoarece fetele de la Gerovital au fost super amabile si rapide.

In punguta am gasit o revista super interesanta cu o multitudine de articole despre produsele Gerovital, un kit pentru tratament acneic ce cuprinde un gel spumant purifiant, o crema ce regleaza sebumul, o crema ultra activa si buline autoadezive anti-acnee. Dintre toate produsele primite spre testare cel mai mult am fost curioasa despre bulinele autoadezive pentru ca nu am mai testat astfel de produs pana acum si cred ca este un produs ce ne poate salva in anumite situatii cand un cosulet buclucas isi face aparitia.


Sigur fiecare dintre noi, fete sau baieti, ne-am aflat in situatia aceea nasoala cand ne apare cate un cos in frunte fix cand exista un moment important in viata noastra. Ei bine bulinele autoadezive ne pot salva in aceasta situatie.
Bulinele Gerovital Stop Acnee sunt ideale pentru aceste momente deoarece mascheaza si estompeaza cosul si in plus il protejeaza impotriva prafului sau a impuritatilor. Cutia contine 30 buline adezive ( 20 transparente si 10 cu emoticoane si le puteti gasi aici. Sunt tare multumita deoarece camufleaza super bine zona cu probleme si nici nu se simte pe fata.

• Crema gel sebum control este indicată tenului cu tendinta scenică, seboreic si mixt. Are o textura nelipicioasa, usoara ce se absoarbe destul de repede in piele. Are proprietatea de a reduce excesul de de sebum si de a matifia.



• crema ultra activa este alcătuită dintr-o formulă concentrată ce are efect calmant, favorizand ameliorarea si estomparea cosurilor.


• gelul spumant puifiant îndepărtează impuritatile si excesul de sebum având o textura usoara ce asigură spalarea blândă a tenului fara a lasa senzația de piele uscată.


Ce este cel mai important este ca voi sa treceți prin filtrul propriu informațiile si sa analizați nevoile tenului vostru ca apoi sa alegeți produsele de care tenul vostru are nevoie.

Fiecare ten reacționează diferit de aceea este nevoie sa testați sa vedeti ce vi se potriveste vouă.





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Concealers vs Correctors

Care este diferenta intre concealers si corectoare de culoare ?     Concealers - trebuie sa se potriveasca cu tonul pielii/fondului de ten . Sunt mult mai pigmentate decat corectoarele si au oarecum aceeasi concentratie ca fondul de ten.     Corectoarele de culoare - sunt de diferite culori .De exemplu: roz ,somon, portocaliu, mov, galben, verde.     In principiu , concealerul ascunde orice defect in timp ce corectorul de culoare neutralizeaza defectul tenului ( de exemplu : cearcane maro , roseata) si ajuta in acoperirea problemei. Deci au nevoie unul de celalalt.     Culorile somon, portocaliu, piersica sunt folosite pentru a contracara cearcanele inchise la culoare  de sub ochi sau orice alta zona inchisa la culoare.     Culoarea verde se foloseste pentru a contracara roseata.     Culoarea mov este utila pentru persoanele cu un subton foarte galben     Galben - lumineaza tonuri mov      Alb -ilumineaza 

Catrice Transformer Drops Lightening | Review

      Am descoperit un ajutor pentru acele momente cand iti alegi fondul de ten cu o nuanta mai inchisa sau atunci cand nuantele gamei de fonduri de ten nu se potriveste cu tenul tau. Catrice Transformer Lightening ajuta la obtinerea nuantei potrivite tenului tau.      Eu l-am achizitionat deoarece in sezonul rece Catrice HD nuanta 030 este cam inchisa pentru mine. Nuanta 020 are subton roz si nu mi se potriveste iar nuanta 010 este prea deschisa. Asa ca a trebuit sa gasesc o solutie pentru a utiliza fondul meu de ten preferat.       Pentru ca in opinia mea pozele fac mai mult decat cuvintele va invit sa vizualizati pozele urmatoare pentru a vedea ce face acest produs.     Contine 15 ml produs. Il puteti gasi online sau in Cora, Auchan. Pretul variaza in functie de locul de unde il achizitionati. Eu l-am luat din Cora la pretul de 16 lei. Este un pret super bun avand in vedere raportul calitate-pret.      Imi place acest produs si va recomand sa il incerc

Apa Micelara Garnier | Review

Ce este apa micelara?     Este o solutie care contine structuri  moleculare numite micele . Aceasta solutie este realizata cu ajutorul unei tehnologii inovatoare prin intermediul careia specialistii au reusit sa amestece apa si uleiul ( dupa cum bine stiti daca punem apa si ulei intr-un pahrar acestea nu se amesteca ,uleiul ramane intotdeauna la suprafata).. Astfel au rezultat aceste molecule numite micele . In concluzie apa micelara este formata din molecule mici de ulei suspendate in molecule de apa. Rolurile apei micelare: -Indepartarea machiajului -Curatarea impuritatilor de la nivelul tenului(exemplu: praf , clule moarte ,sebum,urme de machiaj) -Tonifiaza pielea -Calmeaza tenul sensibil Apa micelara Garnier     Eu o am pe cea destinata tenului sensibil (cu toate ca am tenul gras) si ma impac foarte bine cu ea . Varianta de 400 ml  ajunge pentru aproximativ 200 de utilizari dar exista si varianta de 125 ml. Din punctul meu de vedere varianta de 400