marți, 20 martie 2018

Haul The Ordinary Deciem
   Nu le-am cumparat pe toate odata ci treptat. Auzisem de produsele The Ordinary dar nu stiam foarte multe despre ele asa ca primul meu produs TO a fost Lactic Acid 10% +HA 2%(31,5 ron).  Apoi am descoperit un grup pe facebook: The Ordinary/Deciem - Grupul fanilor din Romania in cadrul caruia am descoperit multe informatii utile. Exista si cateva fisiere cu exemple de rutine pentru fiecare tip de ten. 
    Urmatoarele produse au fost AHA30% si BHA 2% (33 ron) si Niacinamide 10%+Zinc 1%(27,5 ron). Primul produs exfoliaza in profunzime iar al doilea ajuta la reglarea secretiei de sebum si implicit la diminuarea punctelor negre.
   Pentru ca aveam nevoie de hidratare am ales Acidul Hialuronic 2%(31,5 ron) + B5 si Natural Moisturizing Factor+HA(27 ron)
    Acestea sunt produsele mele The Ordinary. Nu le-am introdus pe toate odata si inca nu am o rutina pusa bine la punct.
    In orice caz daca doriti sa introduceti produsele The Ordinary in rutina voastra de ingrijire cel mai bine este sa va documentati inainte, sa intrebati pe grup pentru ca fetele sunt super si va raspund intrebarilor. Si eu sunt tot in procesul de invatare, deoarece inca nu am toate cunostintele necesare.
Toate produsele sunt luate de la Farmacia tei sau Bebe Tei.
      Va urma o postare in care va arat rutina mea cu aceste produse.

      Voi ce parere aveti despre aceste produse?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu