vineri, 2 martie 2018

Favoritele lunii | Februarie | 2018

     Favoritele de luna aceasta nu sunt tocmai favorite dar sunt cele mai utilizate produse. Din cauza vremii, a temperaturii scazute, a viscolului ce ne-a inconjurat luna aceasta am cam renuntat la make-up si m-am concentrat pe partea de skincare.
     Iata cele mai utilizate produse din luna februarie.

1. Favorita tuturor timpurilor este.....CAFEAUA. I'm a coffee addict so.... 
2. Aliatul meu impotriva cosurilor, nelipsit din rutina mea de ingrijire,crema de fata Effaclar Duo+ Unifiant. Ma ajuta foarte mult pentru ca este colorata si nu mai utilizez fond de ten. Aplicata pe ten are o acoperire mica dar perfecta pentru vremea aceasta. Ceea ce nu imi place la acest produs este ca nu il pot aplica si seara dar este ok...
3. Pentru ca zona de sub ochi are nevoie de putina luminozitate folosesc Concealer-ul de la Maybelline, arhi-laudat, arhi-iubit. Concealer Maybelline Instant Anti-Age The Eraser-Eye nuanta light, aplicat putin pe cearcane, estompat rapid cu degetele si gata de iesit in frigul de afara.
4. Am revenit la gelul de fata Effaclar. L-am folosit in fiecare dimineata si seara.
5. Lactic acid 10% + HA2% nu a fost ceva sa ma incante foarte tare. La inceput nu prea mi-a placut, pentru ca nu vedeam o diferenta foarte mare dar cu timpul a inceput sa fie cat de cat ok.. Aaa.. este un exfoliant chimic, avand rolul de a exfolia bland tenul; va urma un review cat de curand cu mai multe detalii.

     Acestea au fost cele mai utilizate produse in luna februarie.
    Tu ce produse ai folosit cel mai des in aceasta luna? Care sunt favoritele tale?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu