joi, 22 martie 2018

Colectia mea de pensule

     Astazi va arat colectia mea de pensule. Nu sunt pensule scumpe, sunt accesibile, marea majoritate sunt de pe aliexpress dar sa le luam pe rand.
      Acestea au fost primele mele pensule. Cele cu maner negru au in jur de 5 ani si sunt luate dintr-un magazin chinezesc. Au fost primele mele pensule, si-au facut si inca isi fac treaba. Pensula cu maner alb este de la Elf , am fost multumita de ea la inceput insa s-au inasprit perii si nu prea o mai folosesc.
      Urmatoarele pensule, de la stanga la dreapta: 
1. Copie MAC (scria si MAC pe ea, dar s-a sters :)) ), 
2. Pensula pentru sprancene 2 in 1. Este ideala pentru ca are si 
3. Copie pensula Real Tehniques o folosesc pentru a seta zona de sub ochi cu pudra.
Cele trei pensule sunt luate de pe Aliexpress
4. Pensula pentru tus sau pentru sprancene depinde cum vrei sa o folosesti luata dintr-un magazin din IDM Bucuresti.
    Urmatoarele trei pensule sunt tot de pe Aliexpress, sunt moi si isi fac treaba super bine. Prima o folosesc pentru pudra, a doua contur si a treia highlighter.
     Urmatorul set de pensule l-am primit cadou. Pensulele sunt de la Fraulein si sunt bunicele, unele sunt cam tari. Le am de ceva timp si este posibil sa mai fi renuntat la cateva din ele.

     Acestea le-am luat de pe Aliexpress, au fost 10 dar una am dat-o cadou cuiva. Cred ca acestea sunt copie dupa Sigma. Mie mi-au placut inca de la prima atingere. Sunt foarte moi si isi fac treaba super bine. Le am de vreo 3 ani si ceva si au cam inceput sa piarda fire, din pacate.
   In urmatoarea poza sunt doua seturi de pensule, tot de pe Aliexpress dar nu mai stiu care,ce si din ce set este fiecare pensula. Cred ca acestea sunt copie dupa Zoeva. Sunt foarte moi si dintre toate pensulele mele acestea sunt preferatele mele.
Urmatorul set este asemanator celui de mai sus cu mentiunea ca nu sunt chiar asa moi si nici nu sunt finisate foarte bine.


Dupa cum vedeti majoritatea pensulelor pe care le detin sunt de pe Aliexpress. Eu sunt foarte multumita de ele. Mentionez ca sunt pentru uz propriu, nu sunt makeup artist.

Voi aveti pensule de pe Aliexpress? Ce parere aveti despre ele?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu