joi, 22 februarie 2018

Cum sa te motivezi sa faci sport

     Nici nu stiu cum sa incep... Miscarea e buna, fie ca mergi pe jos, fie ca alergi, fie ca faci exercitii acasa sau la sala.
  Unele persoane renunta la a face sport pentru ca le este lene(uneori si mie imi e lene, ) fie ca nu au chef, fie considera ca au alte lucruri mai bune de facut.
   Cum spune si reclama aceea la televizor: " Pentru o viata sanatoasa, faceti miscare cel putin 30 de minute in fiecare zi". Are dreptate, ce sa zic :)).
    Exista multe articole pe net despre motivatie dar cel mai bine este sa iti gasesti propria motivatie: fie ca vrei sa slabesti, sa te mentii in forma, sa iti dezvolti musculatura.

Cum ma motivez eu sa fac sport acasa
1. Ma gandesc ca daca fac sport o sa ma simt mai bine din punct de vedere fizic deoarece corpul meu va evolua spre formele pe care mi le doresc.
2. Chiar si din punct de vedere psihic ( se invartesc rotitele acolo) ai o alta stare de spirit.
3. Ma imbrac in ceva comfortabil (un maieu, tricou si colanti sau chiar echipament special de sport) deoarece imi da o motivatie sa fac exercitii.
4. Ma pun in fata oglinzii pentru a vedea cat de corect fac exercitiile si astfel ma motivez.
5. Chiar daca nu reusesc sa fac numarul de exercitii pe care mi l-am stabilit, incerc sa ajung cat mai aproape tinta propusa.
    In ceea ce priveste exercitiile, gasiti pe youtube o sumedenie de clipuri. Daca doriti va pot lasa si eu cateva link-uri.

   Nu va descurajati daca nu puteti sa faceti de la inceput multe exercitii, este normal deoarece corpul vostru nu este obisnuit.
     
     Voi cum va motivati sa faceti sport?
     Astept comentariile voastre!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu