vineri, 23 februarie 2018

Apidermin crema lejera hidratanta de zi | Review

      Ducandu-ma intr-un supermarket si anume Cora pentru a imi recumpara crema de fata de la Farmec cu bambus (review aici) mi-au sarit in ochi produsele Apidermin. Am zis sa citesc pe ambalaj si am descoperit ca sunt produse fabricate in Romania. Studiind produsele lor am descoperit ca au si crema pentru ten normal spre mixt. Tenul meu este mixt dar am zis sa incerc. Ceea ce m-a bucurat foarte mult este sa vad ca aceasta crema are si SPF 15. Nu este o protectie solara foarte mare dar in perioada aceasta iarna-primavara este perfect pentru mine.

     Prima utilizare: naspa. Are o textura densa, groasa. Am aplicat-o pe fata si senzatia pe care mi-a lasat-o nu a fost prea placuta. Se simte ca o crema foarte grasa, lasa o pelicula grasa. Nu o recomand inainte de machiaj.
    Dupa cateva utilizari incep sa ma obisnuiesc cu ea dar tot nu imi place.
      Este posibil ca pe tenul uscat sa se comporte mai bine asa ca rog fetele care au incercat-o sa ne spuna daca pentru ele este buna.


    Se gaseste la pretul de aproximativ 10 lei, si contine 50ml produs.

       Astept sa imi spuneti in comentarii sau pe adresa de mail daca o folositi, daca va place, daca este buna pentru tenul uscat sau normal.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu