miercuri, 22 noiembrie 2017

Rutina de ingrijire a tenului | Skincare routine


     Incepem cu demachierea iar ca produs pentru demachiere am doua si anume apa micelara Garnier si demachiantul fluid de la Ivatherm. Apa micelara Granier ROOOOZ ( review aici ) este foarte laudata si isi merita lauda pentru ca face o treaba foarte buna. Demachiaza foarte bine si nici nu ma ustura ochii.Demachiantul fluid pentru fata si ochi de la Ivatherm este bland si demachiaza bine.
     Gelul de curatare folosit in prezent este cel de la Bioderma Sebum. Curata foarte bine si nu usuca tenul, cel putin nu tenul meu mixt. Pe tenul uscat nu stiu cum se comporta. Inainte de acesta foloseam gelul de curatare pentru ten sensibil si gras de la La Roche Posay din gama Effaclar. Si acela mi-a placut foarte mult. Ambele imi plac la fel de mult, nu pot sa fac o comparatie intre ele deoarece pentru mine functioneaza la fel de bine.
     Ca scrub de curatare folosesc zatul de cafea.
     Ca toner folosesc unul de la un brand numit Petra, l-am primit de la o prietena. Isi face treaba bine si cam atat.
     Pentru hidratare folosesc crema matifianta de la farmec cu extract de bambus. I-am facut review aici .
     Crema Effaclar duo + unifiant o folosesc atunci cand nu am chef sa ma machiez sau atunci cand nu am timp sa ma machiez, o aplic repede si pe langa faptul ca este tratament pentru acnee, uniformizeaza tenul. Uneori o folosesc si inaintea aplicarii fondului de ten pentru ca este o baza foarte buna si ajuta fondul de ten sa se aseze mai bine.

Pasii pentru ingrijirea tenului:
1. Demachiere
2. Curatare
3. Tonifiere
4. Hidratare

Voi ce produse de ingrijire a tenului folositi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu