sâmbătă, 7 ianuarie 2017

Favoritele lunii | DECEMBRIE | 2016


   1. Sampon uscat Batiste . Daca ar trebui sa il descriu intr-un singur cuvant as spune ca este MINUNAT. Fie ca ai un par gras fie ca iti este prea lene sa te speli pe cap si vrei sa amani acest proces pentru ziua urmatoare samponul uscat iti vine in ajutor. Este usor de aplicat , se agita bine , se pulverizeaza de la aproximativ 30 cm se maseaza cu degetele si apoi se periaza pentru a elimina surplusul .Rezultatul este un par revitalizat ,fara sebum si cu un volum fantastic . Pe mine m-a uimit volumul pe care il poate da.
   2. Crema de fata Effaclar Duo + . Pe mine aceasta crema m-a salvat intr-un moment groaznic al tenului meu . De atunci este preferata mea in fiecare luna . O folosesc dimineata sau seara , uneori si dimineata si seara . 
   3 . Kitul de sprancene ELF . Ieftin si bun . Are o ceara colorata si un fard . Eu folosesc doar ceara , este perfecta pentru ceea ce am nevoie .
   4. Fard Melkior nuanta Red Leaf . Este un rosu-caramiziu foarte pigmentat, usor de blenduit , este fardul meu preferat .
   5. Creion de buze Essence nuanta 06 satin mauve . Este cremos ,pigmentat ,usor de aplicat si l-am folosit intens in luna decembrie .

Daca aveti intrebari le astept in casuta de comentarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu