Treceți la conținutul principal

Melkior :Swatch & Review

Fard Melkior


    Prima mea comanda la Melkior ! Emotii...Oare sunt asa bune si pigmentate cum se spune despre ele?

    Ca bonus comanda e venit  exact pe 6 decembrie , cadou de la Mos Nicolae.

    Incep prin a va raspunde la intrebarea de mai sus si DA , fardurile Melkior sunt foarte pigmentate si au o calitate exceptionala.

    Exista doua variante de achizitionare:
1. Fard mono, care vine intr-o cutiuta rotunda la pretul de 27 lei (link aici)
2. Rezerva de fard , la pretul de 17 lei(link aici) Eu le prefer pentru ca imi pot face propria mea paleta cu culorile care imi plac.
O rezerva de fard este destul de mare , are 3,2 grame .

    La achizitionarea a 6 , 12 sau 24 de rezerve de fard primiti paleta magnetica gratuit . De asemenea paleta magnetica se poate cumpara si separat si se poate umple pe parcurs.
    Fardurile au o textura moale , cremoasa, se aplica usor si au o acoperire mare. Partea ca mai buna este ca sunt usor de blenduit
    Nuantele difera intre ele: unele se scutura din cauza texturi (in special unele nuante inchise ), unele sunt mai intense iar unele au un grad de pigmentatie mai mic (nuante deschise ).
    Fardurile pot fi : mate , sidefate si metalice .Cele sidefate sau particule mici iluminatoare iar cele metalice sunt mult mai intense.
    In poza de mai jos va prezint fardurile pe care le detin . Acestea au fost aplicate direct pe piele , nu am folosit o baza inainte. Astfel va puteti da seama cat de pigmentate sunt.
Sun Flower,Joyeux,Deep Sea,Coral,Red Leaf, Volcano
Swatch Fard Melkior
    
Nuantele arata putin diferit fata de imaginile de pe site . Sper sa va fie de folos postarea aceasta in alegerea nuantelor .
    De asemenea nuantele le puteti vedea si in clipul de mai jos.





    In concluzie va recomand cu toata increderea fardurile Melkior . Sunt foarte pigmentate si au produse foarte bune la un pret accesibil.
    Daca aveti intrebari le astept in casuta de comentarii.
    Voi ati folosit farduri Melkior ?Ce nuante aveti?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Concealers vs Correctors

Care este diferenta intre concealers si corectoare de culoare ?     Concealers - trebuie sa se potriveasca cu tonul pielii/fondului de ten . Sunt mult mai pigmentate decat corectoarele si au oarecum aceeasi concentratie ca fondul de ten.     Corectoarele de culoare - sunt de diferite culori .De exemplu: roz ,somon, portocaliu, mov, galben, verde.     In principiu , concealerul ascunde orice defect in timp ce corectorul de culoare neutralizeaza defectul tenului ( de exemplu : cearcane maro , roseata) si ajuta in acoperirea problemei. Deci au nevoie unul de celalalt.     Culorile somon, portocaliu, piersica sunt folosite pentru a contracara cearcanele inchise la culoare  de sub ochi sau orice alta zona inchisa la culoare.     Culoarea verde se foloseste pentru a contracara roseata.     Culoarea mov este utila pentru persoanele cu un subton foarte galben     Galben - lumineaza tonuri mov      Alb -ilumineaza 

Catrice Transformer Drops Lightening | Review

      Am descoperit un ajutor pentru acele momente cand iti alegi fondul de ten cu o nuanta mai inchisa sau atunci cand nuantele gamei de fonduri de ten nu se potriveste cu tenul tau. Catrice Transformer Lightening ajuta la obtinerea nuantei potrivite tenului tau.      Eu l-am achizitionat deoarece in sezonul rece Catrice HD nuanta 030 este cam inchisa pentru mine. Nuanta 020 are subton roz si nu mi se potriveste iar nuanta 010 este prea deschisa. Asa ca a trebuit sa gasesc o solutie pentru a utiliza fondul meu de ten preferat.       Pentru ca in opinia mea pozele fac mai mult decat cuvintele va invit sa vizualizati pozele urmatoare pentru a vedea ce face acest produs.     Contine 15 ml produs. Il puteti gasi online sau in Cora, Auchan. Pretul variaza in functie de locul de unde il achizitionati. Eu l-am luat din Cora la pretul de 16 lei. Este un pret super bun avand in vedere raportul calitate-pret.      Imi place acest produs si va recomand sa il incerc

Apa Micelara Garnier | Review

Ce este apa micelara?     Este o solutie care contine structuri  moleculare numite micele . Aceasta solutie este realizata cu ajutorul unei tehnologii inovatoare prin intermediul careia specialistii au reusit sa amestece apa si uleiul ( dupa cum bine stiti daca punem apa si ulei intr-un pahrar acestea nu se amesteca ,uleiul ramane intotdeauna la suprafata).. Astfel au rezultat aceste molecule numite micele . In concluzie apa micelara este formata din molecule mici de ulei suspendate in molecule de apa. Rolurile apei micelare: -Indepartarea machiajului -Curatarea impuritatilor de la nivelul tenului(exemplu: praf , clule moarte ,sebum,urme de machiaj) -Tonifiaza pielea -Calmeaza tenul sensibil Apa micelara Garnier     Eu o am pe cea destinata tenului sensibil (cu toate ca am tenul gras) si ma impac foarte bine cu ea . Varianta de 400 ml  ajunge pentru aproximativ 200 de utilizari dar exista si varianta de 125 ml. Din punctul meu de vedere varianta de 400