duminică, 18 decembrie 2016

Melkior :Swatch & Review

Fard Melkior


    Prima mea comanda la Melkior ! Emotii...Oare sunt asa bune si pigmentate cum se spune despre ele?

    Ca bonus comanda e venit  exact pe 6 decembrie , cadou de la Mos Nicolae.

    Incep prin a va raspunde la intrebarea de mai sus si DA , fardurile Melkior sunt foarte pigmentate si au o calitate exceptionala.

    Exista doua variante de achizitionare:
1. Fard mono, care vine intr-o cutiuta rotunda la pretul de 27 lei (link aici)
2. Rezerva de fard , la pretul de 17 lei(link aici) Eu le prefer pentru ca imi pot face propria mea paleta cu culorile care imi plac.
O rezerva de fard este destul de mare , are 3,2 grame .

    La achizitionarea a 6 , 12 sau 24 de rezerve de fard primiti paleta magnetica gratuit . De asemenea paleta magnetica se poate cumpara si separat si se poate umple pe parcurs.
    Fardurile au o textura moale , cremoasa, se aplica usor si au o acoperire mare. Partea ca mai buna este ca sunt usor de blenduit
    Nuantele difera intre ele: unele se scutura din cauza texturi (in special unele nuante inchise ), unele sunt mai intense iar unele au un grad de pigmentatie mai mic (nuante deschise ).
    Fardurile pot fi : mate , sidefate si metalice .Cele sidefate sau particule mici iluminatoare iar cele metalice sunt mult mai intense.
    In poza de mai jos va prezint fardurile pe care le detin . Acestea au fost aplicate direct pe piele , nu am folosit o baza inainte. Astfel va puteti da seama cat de pigmentate sunt.
Sun Flower,Joyeux,Deep Sea,Coral,Red Leaf, Volcano
Swatch Fard Melkior
    
Nuantele arata putin diferit fata de imaginile de pe site . Sper sa va fie de folos postarea aceasta in alegerea nuantelor .
    De asemenea nuantele le puteti vedea si in clipul de mai jos.

    In concluzie va recomand cu toata increderea fardurile Melkior . Sunt foarte pigmentate si au produse foarte bune la un pret accesibil.
    Daca aveti intrebari le astept in casuta de comentarii.
    Voi ati folosit farduri Melkior ?Ce nuante aveti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu